VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höstkänning och kärlek

 

Idag känner jag verkligen att hösten är här! Det är ruggigt och kyligt inomhus. Jag gillar att få pälsa på mig och att traska omkring i gummistövlar. Ja, det här är ju Mickes då(det är lättare att kliva in i hans stora stövlar bara istället för att behöva dra upp mina. Att få hämta ved och elda inomhus…hög mysfaktor. Sen har jag börjat läsa igen, vilket också känns lite extra höstigt, av någon anledning. Som vanligt är det livsöden, biografier och sånt som jag fastnar för, det måste vara något jag sugs in i på en gång, annars tappar jag bort mig lätt och avbryter läsningen halvvägs. Jag dras till böcker om människor som haft det svårt, det är så intressant att läsa om hur de kämpar sig upp igen, hur stark människan är och hur den som varit svag blir en stark överlevare. Just nu läser jag ”Imamens dotter” och ”Mr Tourette on tour”. Jag hoppas läslustan håller i sig! Det är något särskilt med att lägga sig i sängen dagtid och läsa, kanske tom somna en stund. Det får man se som fördelen med att vara höggravid, man får mycket förståelse och sympati från alla, speciellt min fina familj. Tom Arvid kommer och frågar hur det är med mig och magen(med sin bästa ”tycka-synd-om-röst) ”hur ÄÄÄR det med dig?”,  minst två gånger om dagen.

 

Häromdagen satte han sig bakom mig och sa ”Bara för att du är så gravid och har så ont ska du få lite massage av mig”.  Min förstående och snälla familj tar väl hand om mig. Det gör det lättare att ta pauserna jag behöver mitt på dagen för att orka vara snäll och trevlig. Tack fina familj!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna