VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Let the games begin!

tittut

Vecka 39ochenhalv. Inget nytt under solen.

Kanske att det börjar göra mer ont, trycker nedåt. Har vaknat två nätter i rad av att det trycker nedåt och gör ont. Lite skönt, känns som att något är på gång då. Samtidigt som jag igår natt och inatt sovit superlänge, som att sömnproblemen tagit en paus. Jag har kunnat somna om på en gång när jag vaknat för att gå på toa. Riktigt skönt. Jag väljer att tolka det som att kroppen laddar. Jag väljer att tolka allt som att det snart är dags. Jag vet, man ska inte det, för då blir det jobbigare för varje dag han inte kommer. Men det går inte att komma bort från det, vi är otåliga!

Jag har startat en vadslagning på fejjan om datum och tidpunkt:

Det har kommit in en massa förslag, roligast är namnförslagen. Här är några exempel:

 

Micke har redan förlorat, för han trodde på den 22:a(ja, har är den mest otåliga här). Själv hade jag gillat att han kom den 18 september, Chiles nationaldag. Men han är visst ingen patriot den här ungen. Å andra sidan ska vi fira nationaldagen idag, vi är bjudna på fest i stan. Så kanske ikväll? Fast då får han skynda sig och sätta igång nu!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna