VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarens bästa

Om sexigheten låg i små underkläderna skulle man kunna säga att min sexighet ligger död och begraven nu. Jag har nämligen gjort mitt bästa inköp sen…ja, sen nåt riktigt bra. Trosor med ben!
Inte såna där håll-in-byxor, utan riktigt sköna bomullstrosor  med plats för hela magen. Fatta vad skönt! Nu kan jag gå i klänning och slippa sönderskavda lår. Ni som har lår som inte skaver mot varann kommer inte fatta detta, men ni andra vet precis vad jag pratar om! Nej, det är inte skamligt och osexigt, det är lyx! Länge leve jättetrosan!


Kommentarer


 1. hannah 26 september, 2012 on 00:16 Svara

  Var finns dem att köpa??

  • Gravidpanik 26 september, 2012 on 20:34 Svara

   Hej Hannah!
   Tydligen är det flera som gör dem, som sloggi tex. Mina beställde jag på http://www.klingel.se. De jag köpte var i bomull och med lite längre ben, som på bilden, de HÄR.

   Jag gillar inte när trosor sitter åt, så jag beställde ett par i en storlek större, men de blev lite stort, för de var lite stora i storleken, plus att bomull expanderar. Däremot var sömmen lite tajt kring benen, så har du väldigt kraftiga lår skulle jag rekommendera att du tittar på några andra, för mina sitter åt lite där. Men det finns flera modeller att välja på där, så kanske finns det något bättre?

 2. 21 år och tant! 6 september, 2012 on 17:53 Svara

  Dom verkar helt awesome! Borde kanske införskaffa såna till nästa sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna