VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

less i kvadrat

swear-word

 

Ok, här kommer gnällinlägget. För jag är såå less! Så jag kör på idén att delad börda är hälften så tung, eller vad man säger. Jag tänker snabbt dela fyra punkter som gör mitt liv surt. Pass på!

1. Förkylningen som började veckan innan bröllopet lämnade mig snorig som få, FORTFARANDE! Hur mycket snor får det plats i en kvinnokropp? Ska man snora för två också?

2. Öroninflammationen gav med sig MEN jag har fortfarande lock för örat.

3. Min vänstra lins gick sönder två dagar efter bröllopet, och jag har fortfarande inte fått den! Det är alltså en ettårslins, som måste specialbeställas från Belgien, och tar två veckor att få hit. Under tiden ser jag bara med ett öga,  har ständig huvudvärk, är trött och snubblar omkring. Att den kostar 2000kr jag inte har hjälper inte heller.

4. Jag har nästan inga kläder som passar snart! Nej, jag känner mig inte tjock o ful, jag är fin o rund. MEN! Det är sjukt opraktiskt att vara i den här mittemellanperioden av graviditeten. För stor för kläderna, strumpbyxorna rullar ner från magen, och inga byxor har jag.  Ja, man kan shoppa, men det är dyrt med nya kläder och jag kommer ju växa mer, så jag borde vänta lite och vi har så ont om pengar just nu.

Suck o stön, men nu räcker det med gnäll.

Slut för idag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna