VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Din mamma är en fru nu

img_0533_205143139

Bild lånad av vår bröllopsfotograf Elin Mikmar, http://elins.blogg.se/

Hej lilla sparv!
Du ska bara veta allt fint som händer här på utsidan! I helgen har vi gift oss, jag och din pappa. Din storebror var en fantastisk ringbärare, som höll tal och pratade i micken, som han aldrig gjort annat! Vi bytte ringar som det står ”siempre tú” på, det betyder ”alltid du” på spanska. Din mammas modersmål, som också blir ditt.

Det var en fantastisk dag med våra närmaste som vittnen och en underbar fest som alla hjälpte till att göra till ett underbart minne.

Bäst av allt: Din hörsel är så utvecklad så du hör allt nu, och det känns så fint att du var med och hörde allt! Du missade inget av det! Du var tom med och dansade! Ja, det var  du som sa till när det var dags att lägga sig. Du fick nog nån gång vid tolv på natten, då var jag tvungen att sitta en stund för du sa ifrån, och sen var det raka vägen i säng!

Fler detaljer får du när du växer upp och frågar. Nu är jag för trött för att berätta mer. Nu ska vi sova i minst en vecka!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna