VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

(parentes)

Vad är det som säger att han inte kan ha den prickiga klänningen jag såg på Lindex?

Ok. Jag vill bara säga att jag är väldigt lycklig över min fina lilla pojke. Jag är väldigt tacksam över att allt är som det ska, och lättad över de goda nyheterna.
Så nu tänker jag ta mig en liten liten stund till att vara ärlig och smått otacksam…

JAG VILLE JU HA EN TJEJ!!!!

De få gånger jag tänkt på mig själv med ett barn så har det alltid varit en liten flicka. Jag kommer på flest fina flicknamn och det finns så många killar i närheten med. Arvids kusin är kille, syrrans två barn är killar, osv…

Nåväl…jag satsar på en Bruno, min fantastiska gudson som helst av allt vill vara Pippi, klär ut sig till henne så ofta han kan, går i klänning för det mesta, och har inga behov av spindelmannen i sitt liv. Så kan han ju bli, och risken är stor med de föräldrar han har, som anstränger sig för jobba emot könsnormer.

Vad är det som säger att han inte kan ha den prickiga klänningen jag såg på Lindex?

Nä, precis!

Så, nu är det ute och jag ska sluta gnälla om det. Nu ska jag bara vara tacksam!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna