VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad är det för dag idag?

Desserten: frusen päronmousse med karamell och päronsorbet. Mumma!

Idag fyller jag år. Grattis till mig! Tjohoo!
Jag kan berätta att aptiten är det minsann inget fel på längre, tvärtom, jag njuter av all möjlig mat! Det är som att smaklökarna kommit in i en ny dimension! Jag har blivit en matstönare, en som gör ljud när hon äter något gott.
Mamma är på besök, så vi frågade snällt om hon ville vara barnvakt så vi kunde gå ut, och det ville hon. Vi klädde upp oss och firade mig på stans finställe. Ett sånt där ställe där ägaren hälsar välkommen i dörren och berättar allt vi kan tänkas vilja veta om mat och dryck. Vi lyxade på ordentligt och började med var sin drink. Jag fick en god, syrlig alkoholfri drink som jag tyvärr glömt innehållet på. Sen var det trerätters och en god espresso som avslut. Vi var inte bara väldigt nöjda utan även sjukt mätta efteråt. En perfekt kväll. Tack mannen min! Om en månad är du min för alltid, sicket kap!

Desserten: frusen päronmousse med karamell och päronsorbet. Mumma!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna