VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

vecka 14

Lille plutt! Det känns lite märkligt att fortsätta kalla dig för masken, för nu är du stor, stor som min hand typ. Ca 10 cm från huvud till rumpa. Det är ganska stort. Bra jobbat av oss!

Jag hoppas du har det bra där. Jag försöker vara så snäll jag kan mot dig, men jag äter inte så nyttigt som jag borde alltid. Tur vi har din pappa som ser till att jag äter bra. Jag känner mig lite svag med min oro och skörhet, men han finns där hela tiden och är min klippa! Ofta tänker jag på kvinnor som tvingas gå igenom en graviditet ensamma, utan något stöd. Jag tycker så synd om alla som inte har din fina pappa vid sin sida.
Din storebror är så stolt över att vara just din storebror. Men han tycker det tar för lång tid nu. Han försöker prata med dig ibland. Häromdagen sa han ”Nu ska jag prata med bebisen”, sen bad han mig gapa och skrek ner i min mun ”HALLÅÅÅ”. Hahaha, han är så rolig! Det är ju faktiskt logiskt att det är så man kommunicerar ner till magen. Sen försökte han med naveln istället. Hörde du honom? Nu står det i gravidkalendern att du börjar höra mina hjärtslag. När jag tänker på dig och framtiden slår det fortare. Det är förväntan, oro, spänning. Jag är en orolig person. Hoppas du blir lugnare.

Kroppen känns bättre men annorlunda. Det gör inte ont lika ofta, men när jag blir trött blir det ömt. Då kan det göra riktigt ont, och det skrämmer mig. Jag blir rädd att det ska betyda att du inte mår bra. Jag är rädd att förlora dig, rädd att skada dig. För jag vet att du är det största som hänt mig, även om vi inte setts på utsidan. Ja, du är ju den enda som får se min insida haha.
I helgen har vi pratat lite om namn. Med din pappa och med min syrra.
Tjejnamn just nu:
Siri
Alva
Ylva
Vilda

Killnamn:
Nils. Det heter både din pappa o farbror i andranamn och är ett fint namn, så det känns naturligt.

Ja, jag minns inte riktigt vad mer vi tänkte på… Så fort jag blir lite trött försvinner hjärnan. Jag är så trött av mig nu, somnar lite överallt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna