VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

High five!

12

Livet går vidare. Jag glömmer längre stunder, och hinner tom undra ibland varför jag mår så konstigt?

En sak som är riktigt skönt är att jag inte kräkts en endaste gång. Jag hatar att kräkas och får panik när jag gör det, så jag är tacksam. Däremot försvann all aptit, och jag är fortfarande inte särskillt sugen på mat. Jo, apelsiner då. Bara tanken nu gör mig sugen. O salta saker…o mineralvatten…mmm…gott!

Micke har haft svårt att visa glädje. Han har distanserat sig. Jag tror han fick svårt att relatera till det, något som bara finns i min kropp och som han inte kan känna. Sen har jag ingen smittande glädje att bjuda på själv tyvärr. Vi blev också lite besvikna när det på ultraljudet visade sig att jag bara var i åttonde veckan. Då kunde vi inte pusta ut, vi hade en lång bit kvar till den säkrare tolvveckorsgränsen. Det kändes lite tungt och som en lååång väntetid.
Nu är vi i vecka 12. Vi highfivade på det igår, och är lite lättade.
Min mage börjar puta ut lite nedtill.

bild lånad från www.1177.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna