VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad dom glömde berätta

Du som har väldigt svårt att se kvinnor som människor med kroppsfunktioner ska nog hoppa över det här inlägget. Ni andra, se det som en gåva, ni får veta sånt jag inte fick veta.

Oväntade fysiska men:

1. Fisandet. Vad är grejen? Man är ju som en pysande ballong hela tiden! Dessutom är magen öm av att vara svullen ständigt. Sjukt störigt!

2. Finnar. Inte överallt, utan en ensam finne här och var. Stor nog att störa synfältet och på märkliga ställen som mitt på kinden.

3. Flytningar. Vad är grejen?! Vad har det med något att göra? Rensar man gången innan barnet kommer en sisådär 7 månader innan? Helt vaaanligt säger barnmorskan. Helt ologiskt säger jag. Man slipper mens en gång i månaden under graviditeten,  MEN, då kommer mensens kusin Flytning o stannar ett par veckor istället. Sjukt ofräsht!

4. Morgonkåthet. Alla slemhinnor har mer blodgenomströmning, vilket gör att de lätt svullnar upp och blir känsliga. Man blir alltså kåt för minsta lilla. Nej, det är inget negativt i sig, heja sex o så. Men lägg ihop det med punkt 1-3 så får du se hur lyckad kombinationen blir!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna