IMG_3845 IMG_3841

Idag är det måndag, haha som om ni inte visste det. Ne men förut så hatade jag måndagar, dem var jobbiga för då var det så långt kvar till helgen.. Nu älskar jag måndagar, för nu betyder det att man är tillbaka till rutiner och produktiva dagar. Jag ser måndagar som en dag som startar nya möjligheter och en start på stor utveckling och lärdom. Det är i veckodagarna som jag tar mig framåt i mitt liv och tar mig närmare mina mål.

Jag har skapat mig omöjligheter att jobba inom det jag älskar. Så för mig är inte jobba en jobbig sak, utan för mig är jobba min passion. Der är mitt jobb jag blir glad över. Jag önskar verkligen att folk fokuserade lite mindre på att bli rika och ist jobbade med det dem på riktigt brinner för. Men vad vet jag, du kanske jobbar med det du verkligen brinner för?

Bara kärlek ❤

Lämna en kommentar