Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

30 år!

I går fyllde jag 30 år! Det kändes faktiskt otroligt roligt, och stort! Det kändes också på något sätt sentimentalt. Jag kan inte sätta fingret på riktigt varför.

Dagen började med att Christoffer väckte mig vid halv sex på morgonen, då hade han varit uppe kl 5 och gjort i ordning frukost till mig. Åh, jag blev så glad!!

När jag skulle lämna Edith som vanligt på förskolan så hör jag någon som sjunger ”vi gratulerar” när vi kommer gåendes.

IMG_5691 IMG_6695

Systrar som delar födelsedag med 14 års mellanrum.

Efter jag kommit hem från jobbet så blev jag så firad av Christoffer & Edith. Jag fick såå fina presenter!!

DSCF9529

 

DSCF9530

DSCF9534

 

På kvällen kom min mamma och pappa hit. Det var så mysigt! Vi satt i trädgården och och Edith sprang runt naken och doppade sig i sin Hello Kitty pool.

Christoffers föräldrar kom också helt överraskande med blommor och en jättefin sten. Finare och underbarare svärföräldrar finns helt enkelt inte.

Av min fina älskade Christoffer fick jag massor av presenter.

Örohänget som ni ser här på bilden har han valut ut själv och med dom fick jag ett matchande halsband. Han vet EXAKT vad jag gillar!! Jag ska aldrig ta av det.

Örohänget som ni ser här på bilden har han valt ut själv och med dom fick jag ett matchande halsband. Han vet EXAKT vad jag gillar!! Jag ska aldrig ta av det.

Tack min älskling!

Tack min älskling!

 

I dag sjöng mina arbetskamrater för mig på jobb och dom hade köpt ett helt underbart doftljus. Jag älskar dofter!

IMG_4685

 

IMG_5165

 

En helt underbar födelsedag hade jag!!

Så här såg det ut för några år sedan. När jag tänker efter så har inget förändrats. Den enda skillnaden är att dockan på bilden är utbytt mot en riktigt bebis. En bebis som är en verklig flicka.

Så här såg det ut för några år sedan. När jag tänker efter så har inget förändrats. Den enda skillnaden är att dockan på bilden är utbytt mot en riktigt bebis. En bebis som är en verklig flicka.

 

En reaktion på ”30 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons