Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Går det att bota sin snarkande partner?

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu men det är så mysigt att sitta uppe och….göra ingenting. Christoffer kollar på en serie som heter Spooks och blir jättestressad för att klockan är mycket. ” Amen hallå, jag var uppe klockan sex i morse”. Haha, han är så rolig!!

Själv snöar jag in på olika hemsidor med inredning, kläder och parfymer. Kan sitta hur länge som helst. Jag sov en stund i eftermiddags också så därför känner jag mig inte lika trött.

I alla fall måste jag lägga mig före Christoffer eftersom han snarkar så så typ hela taket lyfter. Och när han inte snarkar så andas han som om det satt fast en trumpet i hans näsa. Hahaha!! Någon som har tips på hur man botar sin snarkande partner?

IMG_1262

 

IMG_4416

 

Jag vet i alla fall en prinsessa som sussar sött nu.

En reaktion på ”Går det att bota sin snarkande partner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons