Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Älskandes tillsammans

I dag har vi firat min morfar som fyller år. Kalaset var hemma hos min mamma i hennes trädgård. Det är en sån ynnest att få se min dotter växa upp till en alldeles underbar liten/stor flicka som leker lekar med älskade flickor. Flickor till en älskad syster. Min.

20140606_144141

20140606_154519

Födelsedagsgrisen blev uppvaktad med sång & blommor. Min älskade morfar.

Födelsedagsgrisen blev uppvaktad med sång & blommor. Min älskade morfar.

 

Ellie, vad e detta? Fråga inte Edith. Bara ät medans du kan och ingen ser!

Ellie, vad e detta? Fråga inte Edith. Bara ät medans du kan och ingen ser!

Hi hi....

Hi hi….

Mmm, popcorn!

Mmm, popcorn!

Så busigt vi har det hos mormor!

 

Lugnet själv & tossiga mamman

Lugnet själv & tossiga mamman

 

Christoffer vaktar Lizzie a.k.a Bellas kanin som Edith äälskar.

Christoffer vaktar Lizzie a.k.a Bellas kanin som Edith äälskar.

 

 

Jag har fångat den bästa mannen.

Jag har fångat den bästa mannen.

 

Med honom har jag fått den underbaraste dottern jag någonsin kunnat drömma om.

Med honom har jag fått den underbaraste dottern jag någonsin har kunnat drömma om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Älskandes tillsammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons