Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Kusinerna in action!

Christoffer är på whiskey provning med sin chef och då passade jag på att fråga moster Lulja och kusinerna om vi skulle mysa i solen tillsammans.

Innan dess så var det dags för Edith att ääääntligen få handla sitt fredagsgodis. Plocka själv. Det är viktigt. På dagis berättade personalen att hon hade tjatat om det hela dagen. Det var också det första hon sa när jag kom för att hämta henne. Handla godiiiis!!!

Sen efter vi handlat godis så gick vi för att möta upp kusinerna bus på lekplatsen. Efter ett tag gick vi hem till oss och det är nog ingen som kan förstå buset som sker här då. Herregud!!

Det börjar lite oskyldigt...

Det börjar lite oskyldigt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmm, en pinne. Undra om man kan doppa den?

Hmm, en pinne. Undra om man kan doppa den?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amen va gör Ellie? Jaja. ta det lugnt Edith. Jag ska bara kolla vattnet lite.

Amen va gör Ellie? Jaja. ta det lugnt Edith. Jag ska bara kolla vattnet lite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här sladdertackan sitter där inne och snackar loss medans jag är fast med tre vildingar.

Den här sladdertackan sitter där inne och snackar loss medans jag är fast där ute med tre vildingar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnern in crime anländer. Resten är historia....som innehåller tre plask blöta barn i bara sina strumpor som springer runt och säger bajstolle. Julia knackar på rutan med en sträng min och jag asgarvar. Allt är precis så som det ska vara.

Partnern in crime anländer. Resten är historia….som innehåller tre plask blöta barn i bara sina strumpor som springer runt och säger bajstolle. Julia knackar på rutan med en sträng min och jag asgarvar. Allt är som vanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8405

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8495

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åh, amen alltså! Bara kolla!!

Åh, amen alltså! Bara kolla!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu börjar Lets Dance! Vem hejar ni på?

 

 

En reaktion på ”Kusinerna in action!

  1. Alltså jag döör så roligt du skriver!
    Men så mysigt vi hade igår (även om jag mest snackade i telefon känns det som…)!

    Älskar er!
    Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.