Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Bilder av minnen

Herregud vad unga vi är!

Herregud vad unga vi är!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fest i Christoffers lägenhet när han fyllde 25 år.

Fest i Christoffers lägenhet när han fyllde 25 år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och min lillasyster Olivia. Herregud! Jag kan knappt minnas att hon har varit så liten.

Jag och min lillasyster Olivia. Herregud! Jag kan knappt minnas att hon har varit så liten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag, Storasyster &lillasyster

Jag, Storasyster &lillasyster

 

 

 

 

 

 

Efterlängtade Bella. Mosters skatt!

Efterlängtade Bella. Mosters skatt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första semestern tillsammans.

Första semestern tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite äldre och kärleken utvecklas till något starkare men flödar som aldrig förr.

Lite äldre och kärleken utvecklas till något starkare men flödar som aldrig förr.

 

 

 

 

 

 

 

Nyårsafton...minns inte vilket år. Haha! Vi firade helt själva och det var så oehört mysigt.

Nyårsafton…minns inte vilket år. Haha! Vi firade helt själva och det var så oehört mysigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20110728-00041

 

 

 

 

 

 

Första semestern tillsammans när jag var gravid med vår Edith.

Första semestern tillsammans när jag var gravid med vår Edith.

 

 

 

 

 

 

 

Efter alla år vi levt själva så kom hon och vände upp och ner på vår tillvaro  med din närvaro och skänkte den största lyckan vi någonsin fått uppleva. Du äger våra hjärtan Edith Iva Kristina.

Efter alla år vi levt själva så kom hon och vände upp och ner på vår tillvaro med din närvaro och skänkte den största lyckan vi någonsin fått uppleva. Du äger våra hjärtan Edith Iva Kristina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20120304-00239 IMG-20120515-00350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö-20120621-00442

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min pappa & Edith. Den här bilden gör mig glad.

Min pappa & Edith. Den här bilden gör mig glad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kusin Bella kör Edith i vagnen. Gud vad jag uppskattar alla människor runt omkring som är så glad för Edith.

Kusin Bella kör Edith i vagnen. Gud vad jag uppskattar alla människor runt omkring som är så glad för Edith.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första gången jag var i stan som mamma med min efterlängtade barnvagn med min efterlängtade lilla dotter som låg där i.

Första gången jag var i stan som mamma med min efterlängtade barnvagn med min efterlängtade lilla dotter som låg där i.

 

 

 

 

 

 

 

 

En bild av mig och Bella som Kent har tagit i mammas trädgård.

En bild av mig och Bella som Kent har tagit i mammas trädgård.

 

 

 

 

 

 

 

Nybliven mamma & husägare men min tillvaro känns ostadig. Kent dör. Fy fan vad det är jobbigt att skriva detta. Det var så fruktansvärt så det går inte att beskriva. Han orkade inte leva längre. Jag förstår men är samtidigt arg. Jag kunde knappt gå rakt för det kändes som hela världen gungade under mina fötter. Vad ska jag säga till mamma? Hur ska jag trösta? Samtidigt som jag själv är en skör, nybliven första gångs mamma som behöver sin mamma. Tack gode gud att jag ändå lyckades vara en bra mamma till Edith och inte lät sorgen ta över mitt moderskap och min närvaro. Den dagen jag fick reda på att Kent hade dött är snart 2 år sedan. Fåglarna kvittrade ute och jag tänkte, hur fan kan fåglarna kvittra?! Händer detta verkligen mig? Här ligger jag i mitt nya hus med min underbara dotter & man med råångest över att fåglarna kvittrar. Kände att jag kommer aldrig kunna njuta av fågelsång igen. Även om nu när fåglarna börjar höras ute så tänker jag på det, men jag kan faktiskt njuta av det. En dag sa Christoffer till mig att nu får du byta kläder och gå ut! Det är jag så glad för. Jag hade aldrig klarat den här tiden utan honom. Vi har gått igenom så mycket ihop. Just därför kan jag skriva små puttinuttiga inlägg om vår kärlek och familjelycka för det är inte alltid uppförsbacke.Man bara uppskattar mer när det är lite nerförsbacke.

Nybliven mamma & husägare men min tillvaro känns ostadig. Kent dör. Fy fan vad det är jobbigt att skriva detta. Det var så fruktansvärt så det går inte att beskriva. Han orkade inte leva längre. Jag förstår men är samtidigt arg. Jag kunde knappt gå rakt för det kändes som hela världen gungade under mina fötter. Vad ska jag säga till mamma? Hur ska jag trösta? Samtidigt som jag själv är en skör, nybliven första gångs mamma som behöver sin mamma. Tack gode gud att jag ändå lyckades vara en bra mamma till Edith och inte lät sorgen ta över mitt moderskap och min närvaro. Den dagen jag fick reda på att Kent hade dött är snart 2 år sedan. Fåglarna kvittrade ute och jag tänkte, hur fan kan fåglarna kvittra?! Händer detta verkligen mig? Här ligger jag i mitt nya hus med min underbara dotter & man med råångest över att fåglarna kvittrar. Kände att jag kommer aldrig kunna njuta av fågelsång igen. Även om nu när fåglarna börjar höras ute så tänker jag på det, men jag kan faktiskt njuta av det. En dag sa Christoffer till mig att nu får du byta kläder och gå ut! Det är jag så glad för. Jag hade aldrig klarat den här tiden utan honom. Vi har gått igenom så mycket ihop. Just därför kan jag skriva små puttinuttiga inlägg om vår kärlek och familjelycka för det är inte alltid uppförsbacke.Man bara uppskattar mer när det är lite nerförsbacke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCF9437

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fåglarna kvittrar igen och jag är glad för det enda som uppfyller min tid, mitt hjärta och mina tankar är dessa två. Ännu mer när fåglarna kvittrar.

Fåglarna kvittrar igen och jag är glad för det enda som uppfyller min tid, mitt hjärta och mina tankar är dessa två. Ännu mer när fåglarna kvittrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Bilder av minnen

  1. Vilket fint inlägg gumman! Så fint skrivet och så fina bilder! Tyvärr kunde jag inte se alla. Kanske lättare via datorn.

    Du är bäst söta syster, älskar dig!

  2. Härliga bilder av härliga minnen!!
    Tack, ja de där ”tänk om” kan sätta känslor i svall.

    PS! Hade jag vetat att jag skullke få träningsvärken från helvetet så hade jag med suttit och druckit rödvin istället 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.