Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Berättelsen om förlossningar är som att öppna Pandoras ask

I måndags var jag hembjuden på middag till min kompis Sabina och hennes son Noell. Dom har precis flyttat till en nybyggd lägenhet på markplan. Jag är inte så jätteförtjust i nybygge, tycker ofta det ser så stelt och opersonligt ut. Men den här lägenheten, wow vad fin! Otroligt mysig! Jag kan inte sätta fingret på vad det var men läget och planeringen var perfekt!

Vår kompis Anna var också där. Hon är gravid med en liten pojke som är beräknad den 5 April. Tror dock det blir tidigare. Jag bara har den känslan. Stackars Anna att sitta där med mig och Sabina. Vi är vad jag tror, som de flesta kvinnor som har fött barn. Ställ EN pytteliten fråga om ens förlossning och du får garanterat hela händelseförloppet. Från första värken till typ hemfärden från BB.

Det går inte att sluta! När man sitter där så första gångs gravid och lyssnar på allt detta så förstår jag att det går inte riktigt att ta in.

Men du ska veta Anna, att jag och Sabina är såå avundsjuka på dig som ska få uppleva den stora händelse!! Otroliga, underbara Noell som inte störde oss en enda gång. Så himla mjuk, gullig & väluppfostrad.

Men du ska veta Anna, att jag och Sabina är såå avundsjuka på dig som ska få uppleva denna stora händelse!! Otroliga, underbara Noell som inte störde oss en enda gång. Så himla mjuk, gullig & väluppfostrad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för en supermysig middag! Hoppas vi kan träffas oftare.

Tack för en supermysig middag! Hoppas vi kan träffas oftare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bild-20 bild-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att få vara med och fika vid ett dukat bord är riktigt mysigt tycker min goa tjej.

Att få vara med och fika vid ett dukat bord är riktigt mysigt tycker min goa tjej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag bär det av till farfar som fyller år på Måndag! Lördag och fint väder, det kan inte bli bättre!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.