Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

I love spring

Ja, visst har det känts som vår i dag?! Alltså hela kroppen fylls med pirr känslor. Jag älskar det! Sjukt segt bara att influensan sitter i så länge. Nu har det övergått till halsont och det kan man iof leva med men det är såå drygt att känna sig lite halvpigg hela tiden.

Tycker så synd om min lilla snäcka som också har blivit krasslig.

Hon tyckte i alla fall det var roligt att leka i sandlådan innan i dag. Min solstråle!

Hon tyckte i alla fall det var roligt att leka i sandlådan innan i dag. Min solstråle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här bakas det kaka vid spisen för fullt!

Här bakas det kaka vid spisen för fullt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En bild på min snygging när vi var i skogen förra veckan.

En bild på min snygging när vi var i skogen förra veckan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårtecken or what?!

Vårtecken or what?!

 

 

 

 

 

I morgon blir det en hemmadag för mig  och Edith. Hoppas vi båda känner oss lite bättre i morgon. Har ni klarat er från influensan?

I dag fyller min älskade syster 36 år!! Hurra hurra hurraaaa!! Mår lite dåligt över att vi inte träffats i dag men hon är nyopererad och med min feber och halsont så är jag rädd för att smitta henne.

I veckan ska jag fira dig min älskade, underbara och bästa storasyster!!

I veckan ska jag fira dig min älskade, underbara och bästa storasyster!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas det är ok att ni får ta del av min systers musiksmak….

Vi ÄLSKAR dig storasyster, svägerska & moster!!

Vi ÄLSKAR dig storasyster, svägerska & moster!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”I love spring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.