Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Influensa, Otrivin comp & kusinfika

Såååattee…kul….nä men verkligen! Det går ju aldrig över!! Mitt började i Lördags. Värk i överkroppen och kände mig allmänt konstig sen har det bara fortsatt med frossa, feber, huvudvärk, förkylning, halsont och hosta. Jag brukar faktiskt aldrig klaga när jag är sjuk men detta är fan piss. Jag ber för att Edith inte blir smittad.  Jag har ett vääldigt stort OBS till alla er förkylda och  näsdroppberoende. Otrivin comp. Vad är det för mög?! Visst, din rinsnuva försvinner men den samlas i stället som en snorklump i näsan och den måste ju ut förr eller senare. Dessutom gör den ju dig ännu mer stopp i näsan. Jag får huvudvärk av den och kanske inte så konstigt eftersom en mamma på Ediths dagis berättade i morse att hon får BIHÅLEINFLAMMATION varje gång hon använder dom. Slänga skiten var det ja. Haha!

Innan jag blev dålig i Lördags så var min älskade syster och Ediths kusiner här för att fira vår nyblivna 2-åring eftersom dom blev sjuka när Edith hade sitt kalas. Hon fick så fina presenter!

Såklart ska kusinerna hjälpa till att öppna paket.

Såklart ska kusinerna hjälpa till att öppna paket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fika med en 6-åring, 4-åring & 2-åring tenderar till att bli lite elektronisk....

Fika med en 6-åring, 4-åring & 2-åring tenderar till att bli lite elektronisk….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens barn vet ni...

Dagens barn vet ni…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det blev allt lite pyssel med en Hello Kitty tatuering som Bella hade tagit med till Edith.

Stå nu still Edith...

Stå nu still Edith…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titta titta mamma

Titta titta mamma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCF9365

Ååhh Hello Kitty!

Ååhh Hello Kitty!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolla min tatuering Moster!

Kolla min tatuering Moster!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under vår fika och bus låg Christoffer inne i sovrummet och vilade eftersom han då redan kände sig lite krasslig. Dörren öppnades några gånger av ren nyfikenhet men stängdes igen då vi förklarade att han måste vila lite. Men det finns ingen som kan hejda denna lilla tjejen och vår lilla medbrottsling…

Va gör duuu?

Va gör duuu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bella kollar i Christoffers cykeltidning och säger, uuäääe rumpa!!

Bella kollar i Christoffers cykeltidning och säger, uuäääe rumpa!!

 

 

 

 

 

 

 

va är ni här säger lilla bönan? Jag vill också mysa med foffemannen!!!

va är ni här säger lilla bönan? Jag vill också mysa med foffemannen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Äntligen!!

Äntligen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har väntat utanför dörren jättelänge!!!

Jag har väntat utanför dörren jättelänge!!!

Foffemannen, Edith & älskade syskonen bus! Aldrig en tråkig sekund.

Foffemannen, Edith & älskade syskonen bus! Aldrig en tråkig sekund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Influensa, Otrivin comp & kusinfika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.