Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Tjena mittbena!

Jag är kvar! Blev bara lite tråkigt och blogga och dessutom så är jag såå trött på kvällen.

Jag och Christoffer har blivit besatta av en annan turkisk TV-serie.

20dakika_210x300

 

 

I centrum står Ali, en försynt lärare som är lyckligt gift med Melek. Tillsammans har de två barn. En kväll arresteras plötsligt Melek för mord på en man vid namn Kerim. Han är son till en mycket framgångsrik och korrupt man. Kerims pappa beslutar sig för att göra Meleks liv till ett helvete och det blir upp till Ali att försöka rentvå henne. Serien utvecklar sig till en katt- och råttalek kryddad med starka känslor där mod, skuld och skräck varvas med kärlek och romantik.

Åhh, ni måste kolla! Alla vardagar på kanal 2 kl 19:30. Sååå spännande!

 

Hahaha jag älskar Jan Stenmarck!

IMG_0561

IMG_0574

2 reaktioner på ”Tjena mittbena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons