Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Ystad Saltsjöbad

I Torsdags var det dags för Luciafirande på Ediths dagis. Det var jätteroligt att få vara med henne i den miljön och titta på hur hon är med sina kompisar. Själva uppvisningen och sjunga sånger tror jag inte barnen förstår så mycket av. Eller dom tycker klart det är roligt att alla föräldrar och barn sjunger tillsammans men dom förstår ju inte riktigt varför. 

Min lilla flicka var så himla fin. 

IMG_5622 IMG_6892

 

Första Luciafirandet på dagis. Stort!

 

I går var faster Jessica barnvakt när jag och Christoffer begav oss till Ystad Saltsjöbad för julfest med hans jobb. Spännande att få se det stället många pratat så mycket om. Det var såklart jättefint! Jag hann dock inte se så jättemycket för vi var mest på rummet och i resturangen. 

Vi hade så himla kul! Det kanske inte är så himla konstigt när det serveras vin, mat och musik show. Det som är roligt är att den jag hade mest kul med var Christoffer. Han och jag satt vid bordet och sjöng och skrattade hela tiden. Ja ”oh please” jag vet…men ni måste ändå medge att det är fantastiskt efter 9 år ihop och att vi ser varandra varje dag med morgongrus och umgås när vi lider av sömnbrist. Haha! 

IMG_9382

 

Det finns INGEN som är så snygg, klok, intressant och underbar som du. Du får mig att känna mig som den vackraste i världen.

IMG_4172

 

Öl på rummet innan maten.

IMG_1743

 

Ja, jag vet….jag är liksom inte riktigt lik mig själv….

IMG_3069

 

Såja!

 

Vid 11 tiden kom mina underbara svärföräldrar och hämtade mig. Övernattning ingick men eftersom det var första gången vi lämnade bort Edith på kvällen och att någon annan skulle natta så ville jag köra en mjukstart. Haha!

Min goa unge och hennes faster hade haft det hur mysigt som helst!! Edith hade somnat kl 7. Herregud!! Man tänkte liksom..ja hon kanske möjligtvis somnar vid halv tio. Men nä nä…vår lilla dam är så trygg med sin faster och det betyder så mycket.

Jag gick och la mig vid halv två och Edith vaknade kvart över fem. ”Åh va e en bal på slottet”. Haha!! 

I dag har det varit väldigt lugnt. Man är inte 20 liksom. Det har mest slappats och ätit gott gotti gott gott. Snacka om kontrast……IMG_2599

men det är kontraster som gör det och jag är så lycklig att få uppleva det med dig och vår Edith.

 

4 reaktioner på ”Ystad Saltsjöbad

 1. Hej igen syrran!
  Sååå snygg du var på festen! Kläderna var ju jättesnygga ihop och skorna passade super! Så fin blus/skjorta!
  Saknar er, puss och kram /Olivia

 2. Alltså så himla gulliga ni är som par! Ni verkar verkligen ha det bra tillsammans och jag blir så glad av att läsa ditt inlägg :) Önskar er många fortsatt lyckliga år tillsammans framöver! Kram och god jul

 3. Hej Jose!!
  Vi LÄNGTAR efter uppdatering på bloggen!! Saknar att lösa om vad som händer i era liv mm… Alltid lika rolig och intressant läsning!

  Puss o kram

  Ps: såå snygga ni var på fotona från Ystad Sjb!
  ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons