Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Blocket fynd!

Jag struntar i att hon slickar på stolpar och åmar sig halvnaken. Med en sån fantastisk röst så får man lov att göra det. 

Åh, vad hon är bra! Jag älskar denna låten!

 

IMG_4550

Den här söta hyllan fyndade vi på Blocket i Söndags. Den kostade 50kr! Jag älskar billiga saker! Haha! Den är så fin och lagom liten tycker jag. Edith har blivit helt galen i Disney prinsessor så när jag såg denna så blev jag så glad! Vet bara inte vad jag ska ställa på den. Nu står där hennes leksaks saker till matlagning men det var nog ingen hit så jag får tänka om.

I söndags när jag kom hem från en promenad så var min svåger Victor och Ediths kusin Bella här. Så himla mysigt! Christoffer och Victor satt och drack kaffe medans Bella gav Edith en lektion i hur man tvättar sig. Senare på kvällen berättade Edith att Bella hade tvättat henne under armarna. Hahahahaha!! Undra vem som har lärt henne det?

IMG_2145

IMG_0666

 

Älskade Älskade kusinerna!

2 reaktioner på ”Blocket fynd!

  1. Ja, verkligen gullig hylla och vilket fynd gumman!
    Haha, berättade för Bellsan ikväll att Edith berättat hur Bella tvättat henne under armarna. Små gullisar!

    ÄLSKAR ER!
    Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons