Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Hola friday lovers!

Vad roligt med kommentarer om att ni saknar mitt bloggande! Jag blir så glad! Den här veckan har varit lite småseg. En förkylning som bara finns där och lurar hela tiden utan att bryta ut men trött blir man. 

Vädret gör också sitt säkert. Alltså alla dessa kläder!! Jag blir helt slut av att ta på Edith alla kläder. Ja och nu när jag ändå är i gång och klagar lite så blir jag helt matt av Arbetsförmedlingen. Det är tillräckligt stressande att vara arbetssökande men sen bäret på tårtan (jag vet, kom inte på något bättre) så blir jag placerad i en grupp som ska rehabiliteras för de har varit borta länge från arbetsmarknaden.

Eh, ok att jag känner mig sliten och har sömnbrist men jag har varit MAMMALEDIG. Om rehabiliteringen inkluderar lite massage, vila och att gå på toaletten i fred så skriv upp mig på listan! Dock inte om det innebär som nu att sitta på möten och lyssna på en handläggare som visar filmer på youtube om att allt är möjligt till bakgrundsmusik av You raise me up av Josh Groban.

Seriöst?! Jag kollade efter kameran hela tiden och tänkte att, nä nu hoppar någon fram snart skrattandes och säger att dom driver med mig. 

MEN! I dag är det i alla fall Fredag!

IMG_0381

 

Redo för kvällen!

 

Lite bilder från olika dagar….

IMG_7767 IMG_5353

 

Pappa hämtar på dagis. Mina två finaste personer i världen.

IMG_4418 IMG_9072

 

Den här dockan leks det flitigt med. Lilla pojken är mest känd som Viktor och har varit min docka när jag var liten. Det enda jag gjorde när jag var liten var att leka med dockor. Jag kan inte fatta att det kan gå så i arv. Edith är exakt som mig. Hon klär av, klär på och har med sig dockan överallt.

IMG_3936

 

Fina farmor Kristina var med och hämtade på dagis en dag. Edith blev jätteglad och visade farmor runt på sitt dagis.

IMG_3065

 

På väg till dagis och här ligger hon…drottningen….med sin lilla bil. Brum brum! Haha! Sjukt uttråkad  är hon för jag kan inte bestämma vilken jacka jag ska ha på mig.

IMG_6917

 

Trevlig helg!!

En reaktion på ”Hola friday lovers!

  1. Äntligen är du tillbaka!! Har verkligen saknat dig och ditt bloggande! Även om jag inte kommenterar så ofta så läser jag alltid!!
    Måste också säga att Edith är såå söt! Vilket härligt hår o så gullig frissa!!
    Ha en härlig helg!! Hoppas förkylningen är borta!! Är det lilla ”fröken” Edith som tar med sig diverse baciller från förskolan?? :)

    Puss o kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons