Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Dagis uppdatering

Jag försöker att säga och skriva  Förskola men det går inte att låta bli och säga dagis. 

Det går så bra för min lilla goding på dagis. I dag blev hon orolig och ledsen redan i hallen när vi skulle gå. Då vill hon bara upp till mig och så klamrar hon sig fast. Efter lite mys och prat så gav vi oss i väg. När hon såg dagiset blev hon orolig igen och blev lite ledsen från och till. Det tycker jag känns jobbigt. Att hon blir ledsen redan innan vi kommit dit.

När jag skulle gå blev hon såklart också ledsen. Det är så märkligt det där, att ett barn under inskolning blir ledsen trots att det ändå är så kul. Tycker nog i alla fall dom flesta.

Så mycket som har hänt på dessa två veckor. Hon äter så himla fint själv, hon sjunger och berättar vad saker heter och hon leker mycket mer också. Tuffare har hon också blivit. Om hon trillar så säger hon upp igen. Haha! Och så pratar hon om barnen och fröknarna. Åh, det är så himla gulligt.

Jag känner att nu får man utdelning som mamma. Det får jag såklart hela tiden bara av att se hur underbar min dotter är. Men att andra också får ta del av det och berömmer henne. Att hon är så glad, trygg och omtänksam. Gud vad jag känner mig lyckad som mamma och människa då. 

DSCF8733 DSCF8734 DSCF8736 DSCF8740 DSCF8745

 

Det bästa som finns. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.