Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Inskolning och föräldrakontakt i förskolan

http://www.bokus.com/bok/9789197761598/en-bra-start-om-inskolning-och-foraldrakontakt-i-forskolan/?gclid=CJaPo7ecmLkCFYdf3godbT0AEA

 

Åååh, den här boken ska jag köpa! Intressant!!!

 

bild-11.jpg

Det går så bra för min lilla tjej på hennes förskola. Jag vet att det ofta går upp och ner så vi tar det dag för dag. I Fredags var hon lite mer mammig och började nog förstå vad det handlade om.  Då tyckte jag det kändes lite jobbigt men då gick jag mot strömmen och gosade ännu mer med henne. 

När det var dags att gå så gick det hur bra som helst. Hon började där i Måndags och i Onsdags var hon där själv för första gången i ca en timme. Det hade gått jättebra! I Torsdags åt hon lunch där och sov middag. Samma sak nu i Fredags. 

I morgon på Måndag så ska hon vara där från 9-15. Gulp! Men jag tänker så här att om hon skulle bli mycket orolig eller ledsen så ringer dom.  Jag har minsann fått mycket beröm av dom som jobbar på Ediths Förskola. Att jag är bra när det gäller lämningen. Eller hur nu man kan säga det….

Det jag säger ju! Jag tror många misstar mig för att vara en nojjig och mesig mamma. Det är jag inte. Däremot känner jag min dotter och vet hur hon fungerar. Allt jag gör är endast för att hon ska få en bra start på sin inskolning i hennes takt.

Hur känner ni kring detta?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.