Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Min lillasyster Olivia

7

I lördags var jag i stan med min lillasyster Olivia. Syns det att vi är systrar? Vi träffades kl 11 och var inte hemma förrens kl 5! Gud så mysigt det var! 

Det är en en sån märklig känsla att sitta och fika med sin lillasyster och kunna snacka om allt.. Hon som nyss var den lilla lilla bebisen jag mös med innanför min tröja när hon kom hem från BB och var alldeles ny. 

 

5 reaktioner på ”Min lillasyster Olivia

  1. Ja, det syns verkligen att ni är systrar!! Lika vackra båda två! Alla TRE systrar faktiskt! Det är såå härligt att ni trivs så bra ihop (alla tre) och har så mycket gemensamt! Hoppas det alltid kommer vara så! Puss o kram på er alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.