Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Föräldraintensiv inskolning

I går var det fika hos min mamma och Ediths mormor. Tjejkusinerna var också där. Åh, vad jag är lycklig över att hon har dom. Dom leker så himla fint. Klart det är bråk också men jag tycker det är så fint och bra att Edith får uppleva allt sånt. Känna kärleken i familjen och ha någon att gnabbas med. 

Eftersom vi var hos mormor så var det såklart glasskiosk.

Malmö-20130731-01596

 

Malmö-20130731-01597

 

Malmö-20130731-01598

 

Malmö-20130731-01601

 

Malmö-20130731-01599

 

Alltså, hon är så söt min lilla älskling! Inskolning den 19e Augusti. Ni fattar ångesten va? Jag är nyfiken på om nån läsare har erfarenhet av föräldraintensiv inskolning? Det vill säga inskolningen är bara en vecka och på tredje dagen så lämnar du ditt barn själv? (Fast det har jag gjort klart för personalen att det lär inte hända.) Berätta gärna!

Innan vi gick hem så fick Edith en docka som jag lekt otroligt mycket med som liten. Det var den och två andra som jag kånkade med överallt och jag älskade att klä på dom söta kläder. Edith är precis likadan. Det är så roligt att se!

I alla fall, ända sen vi kom hem från min mamma så har hon ikke släppt den dockan! Hon klär på och klär av. Pussas kramas och ska ge dockan nappen. En gång i natt och två gånger i morse pep hon att hon ville ha dockan. Den är liksom nästan lika stor som henne själv. Haha!

Malmö-20130731-01607-1

På väg hem sovandes i vagnen med hela dockan över sig. Haha!

Malmö-20130731-01609

På kvällen. Ja jag vet…det ser galet ut med hålet i munnen men det är min pappa som gjort det när vi var små så en riktig napp fick plats. Haha!

 

En reaktion på ”Föräldraintensiv inskolning

  1. Vi skolar in den 12 och har tre heldagar och sedan lämnar vi lillen. Men vi måste ha korta dagar på han, det innebär 9-14 i 7 dagar efter dessa 3 dagar. Jag har ångest! Men det brukar gå bra för barnen. Hoppas det går bra för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.