Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Inreding & godbitar ur Plaza

Semestern börjar lida mot sitt slut. Åh, känner mig helt stressad och tänker för mig, om vi nu njutit riktigt ordentligt? Haha! När jag tänker på det så är det självklart vi har gjort det men  man vill hinna med så mycket och tiden räcker inte till.

I dag har vi stuvat om våra grejor här hemma och försökt komma underfull med bra förvaringslösningar. Vi har så mycket grejor och jag blir galen!! Jag har alltid drömt om att ha ett hem med underbara och snygga förvaringslösningar i alla rum. Det skapar ordning och reda tycker jag. Nu blir det i stället att vi lägger utsorterade saker där det finns plats, eller rättare sagt trycker in.  MEN…vi är på god väg! Haha!

Liiite ångest bara att vara inne när det är så fint väder men skönt att få ordning här hemma. Hur gör ni med förvaring hemma hos er? Har ni en skam garderob där ni kastar in allt eller är ni prydliga och alla saker har sin plats? Jag är väldigt nyfiken på det, hur andra gör med förvaring.

DSCF8685

Vi brukar köpa Plaza för att få lite idéer. Detta numret är dock för några månader sedan.

DSCF8691

 

Oh….how i wish. Jag hade aldrig lämnat badrummet!

DSCF8697

 

Det är något med den rosa kanten som är så sjukt snyggt! Särskilt den mörkblåa.

DSCF8700 DSCF8703

Jag är galen i kopparsaker! Mina favoriter här är spegeln, knoppen, och lampan här till vänster. 

DSCF8699

 

Vet inte ens vad detta är för fågel? Eh pelikan? Men motiv med just den fågeln är så snyggt på något märkligt sätt. Har sett att Ikea har tyg med den fågeln i skarp rosa. Åååh!

 

Nu blir det Lögnen, whiskey & lösgodis. Livet på en pinne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons