Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Någon måste ju våga säga till

DSCF8534

 

I går när faster Jessica var på besök. Hennes mobil är poppis med alla smileygubbar som gör olika uttryck.

DSCF8537

 

Igen igen säger denna lilla bossen!

 

I dag har jag varit i stan med min syster och Ediths kusiner Bella och Ellie. Våra tre huliganer härjade runt medans Julia min syster smsade och jag njöt av min smoothie. Jag trodde inte Edith skulle tycka om det eller kunna dricka genom sugrör eftersom drycken är så tjock.

IMG-20130719-01584-3

 

Jag hade fel! Edith lär vilja gå till Redfellas på Hansa igen!

 

På bussen väg in till stan var det min vagn och en annan. En tredje var på väg att gå på då chauffören säger att det endast är tillåtet med två vagnar. Efter lite om och men fick den tredje vagnen gå på. Det var här jag började lacka ur och gorma mot busschauffören.

Det är klart att tre vagnar funkar men ur för säkerheten är det endast två som är tillåtet och dessutom en person med rullstol vill åka med så finns där ingen plats. Klart jag också tycker det är sjukt drygt när jag inte kan åka med för där redan är två barnvagnar men det är endast för säkerheten.

Därför blir jag fan förbannad över att någon kan vara så svag och falla för ett snälla och ta en sån stor risk. Dessutom när man gör det under arbetstid. Tro fan att ingen vet vad det är som gäller när ingen följer reglerna. 

/Vänliga hälsningar säkerhetspolisen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons