Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Hur sover du?

I dag har jag haft en heldag med min mamma på Ikea. Så otroligt mysigt! Vi har gått runt och kollat i lugn och ro. Vi fikade också där. Skönt att kunna sitta och prata. Jag märker blocket gör en lite störd. Så fort mamma såg något fint så sa jag att det kunde hon minsann få mycket billigare på blocket. Haha!

I alla fall så hade jag presentkort på Ikea som jag fått av min pappa och småsyskon när jag fyllde år. Så i dag handlade jag en kudde till mig och Christoffer. Så ljuvligt. Vi sover på gamla kuddar som ger noll stöd och som gör en helt stel. 

Den här fick Christoffer eftersom han ligger alltid på sidan.

Grundfunktioner - Passar dig som sover på sidan eftersom höjden på syntetkudden gör att huvud och nacke kommer i nivå med ryggraden, vilket gör att du ligger rakt och kan slappna av. - Det temperatur-och viktkänsliga memoryskummet formar sig efter kroppen och ger dig ett bra stöd som gör att du kan slappna av. - Det kviltade överdraget skyddar kudden och är enkelt att ta av och tvätta i maskin.

Grundfunktioner
– Passar dig som sover på sidan eftersom höjden på syntetkudden gör att huvud och nacke kommer i nivå med ryggraden, vilket gör att du ligger rakt och kan slappna av.
– Det temperatur-och viktkänsliga memoryskummet formar sig efter kroppen och ger dig ett bra stöd som gör att du kan slappna av.
– Det kviltade överdraget skyddar kudden och är enkelt att ta av och tvätta i maskin.

Och den här valde jag eftersom jag alltid sover på mage.

Grundfunktioner - Passar dig som sover på magen eftersom den låga dunkudden gör att nacken böjs mindre, vilket minskar påfrestningarna på dina muskler. - Fyllning med stor andel dun gör kudden mjuk och fluffig. - Fyllningen suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten. - Yttertyg i bomull andas och hjälper till att hålla kudden sval och torr.

Grundfunktioner
– Passar dig som sover på magen eftersom den låga dunkudden gör att nacken böjs mindre, vilket minskar påfrestningarna på dina muskler.
– Fyllning med stor andel dun gör kudden mjuk och fluffig.
– Fyllningen suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten.
– Yttertyg i bomull andas och hjälper till att hålla kudden sval och torr.

Ska bli spännande att gå och lägga sig i dag! Haha! Nu till en annan sak. Häromdagen var alla Ediths strumpor i tvätten så jag tänkte att hon får låna mina så länge. Ganska sjukt att dom nästan passade. Haha!

DSCF8198

DSCF8200

 

DSCF8201

 

Min så älskade dotter som babblar på i ett. Gud vad hon snackar! Bara på den här veckan har hon börjat säga hela meningar med flera ord. Kan inte förstå den lilla människan är min.

Nu till lite underbara låtar som jag vill hylla min kompis Lola med. För att hon alltid alltid har ställt upp för mig och jag kommer alltid göra detsamma för henne. Vi har känt varandra sen vi var 7 år. Det var hon som tröstade mig när jag hade hjärtesorg för någon kille jag var kär i pratade med en annan tjej i korridorren och hon sa att, amen hon är ju asful! Haha!  (obs typ högstadiet), det var hon som försvarade mig och gav tillbaka till dom som var elaka mot mig i skolan. När jag hade träffat Christoffer så klickade dom direkt. Hon har alltid sagt, ja Christoffer han är fan bra!

Min Lola (Louise som hon heter) var den första jag hörde av mig till när K dog. Hon var den första jag kunde prata med om det. OCH hon var den första jag berättade för att min lilla Edith låg i magen. 

Till dig Lola.

En reaktion på ”Hur sover du?

  1. Åh men jag sover också på magen mest, men har den första kudden du visade. Suck, har helt fel kudde. Ja då får det bli shopping då, ha ha. En bra ursäkt. =)

    Gud så sött att ni har likadana strumpor! Jag dör, det är så sött när dom är så små!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.