Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Midsommar på koloni

Vi firade Midsommar på en koloni hos Christoffers farmors systerdotter. Hängde ni med? 

Det var så mysigt och sånt fint väder det var!

Värdinnan Mariette.

Värdinnan Mariette.

Och hennes mamma Greta.

Och hennes mamma Greta.

 

 

DSCF8087

Faster Jessica.

Faster Jessica.

DSCF8102

Bus med Farfar.

Bus med Farfar.

 

Snyggaste mannen & sötaste dottern.

Snyggaste mannen & sötaste dottern.

 

Så söt så jag smäller av!

Så söt så jag smäller av!

DSCF8113 DSCF8112

Mmmm, glass & jordgubbar. Där satt vi och hade det mysigt....

Mmmm, glass & jordgubbar. Där satt vi och hade det mysigt….

 

när vi plötsligt ser genom fönstret att vår dotter gungar på lekplatsen mitt emot. Det var Ediths farfar och faster som gått dit. Jag hörde Ediths farmor säga åh, är dom på lekplatsen? Det tog en sekund för när jag kollade åt hennes håll så var hon borta. Vart kunde hon vara?

när vi plötsligt ser genom fönstret att vår dotter gungar på lekplatsen mitt emot. Det var Ediths farfar och faster som gått dit. Jag hörde Ediths farmor säga åh, är dom på lekplatsen? Det tog en sekund för när jag kollade åt hennes håll så var hon borta. Vart kunde hon vara?

 

HAHA!! En sekund!

HAHA!! En sekund!

 

På kvällen blev det lite kyligt så då fick vi ta på en tröja och värmas runt i allas famnar.

På kvällen blev det lite kyligt så då fick vi ta på en tröja och värmas runt i allas famnar.

Jag & min dotter. Alltså, att min dotter är så älskad av så många människor är en enorm lycka. Edith är min största rikedom!

Jag & min dotter. Alltså, att min dotter är så älskad av så många människor är en enorm lycka. Edith är min största rikedom!

 

En reaktion på ”Midsommar på koloni

  1. Såå fina bilder på er alla Jose! Edith är ju bara så söt! Ser verkligen dö-charmig ut! Alltid glad precis som sin mamma, eller??
    Puss på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons