Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Förvaring i barnrum

Som många andra föräldrar tänkte vi köpa en liten expedit hylla från Ikea till Ediths rum, för att förvara leksaker och annat. Frågan är om man ska ha en med fyra hyllplan eller fler…? Men den är ganska stora och tar mycket plats. 

expedit-hylla__0086572_PE215405_S4

Den här blir nog ändå bäst.  Såklart har dom sötaste lådorna som hör till expedit utgått. Var hittar jag fina söta förvaringslådor som passar?Dom ska vara söta, inbjudande till lek, inte ömtåliga och verkligen inte dyra för det är sjukt onödigt. Någon som har förslag var jag kan hitta det? 

3detaljbildertrtalampa_80115119 dscf1762_80115240

 

Asså kolla dom här lådorna som jag hittade från bloggen http://frippan.blogg.se/

 Sjukt söta! Systerlycklig har sålt dom innan men det var längesen. Jag hade önskat att det fanns olika texter på tyget mer än leksaker. Te x dockor, dockkläder, böcker…o.s.v. Kom gärna med egna tips och förslag!!

En reaktion på ”Förvaring i barnrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.