Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Lögnen

 

 

lögnen

 

Lögnen (även kallat Son) är en turkisk TV-serie som producerades 2012. Serien sänds på den turkiska tv-kanalen ATV.

Handling

Selim och Aylin är lyckigt gifta, men Selim reser iväg till Iran för att som läkare hjälpa till efter en jordbävning. Där träffar han en sköterska, Leila, som han blir så förälskad i att han beslutar sig för att lämna sin fru. Men när Aylin berättar att hon är med barn åker han ändå hem, och de får sonen Ömer. Han berättar ingenting om Leila, men hans bäste vän Halil vet om det. Men efter några år försvinner Selim. Han går ombord på ett plan som krachar. Men det visar sig att han aldrig gick ombord på planet när Aylin bad flygplatschefen skicka hem Selims ägodelar och han var därför tvungen att kolla passagerarlistan. En annan intrig daterar sig tillbaka till år 1995, då polischefen Ali (Halils äldre bror) blev övertalad av sin vän Asim att hjälpa en iransk forskare att fly från Iran. Hemligheten om honom måste bevaras till varje pris.

 

Någon som också har sett den här TV-serien? Jag och Christoffer är helt fast!! Vi brukar sitta och tralla med i introt. Åh, i lööve introt! Den sändes på SVT24 innan men nu är alla avsnitt slut. Vi kom in i mitten av serien så vi har laddat hem avsnitten från början. Det var ett tag sen vi såg den men i går kväll kollade vi de första avsnitten och konstaterade att vi har nästan saknat det turkiska språket lite. Haha! Se den! Jag lovar, ni kommer bli helt fast!

Den här lilla godingen kände sig pigg vid halv sex i morse. Hennes föräldrar…not so much. Det känns som jag har varit ute och festat hela natten och sovit typ en timme. 

Malmö-20130515-01379 Malmö-20130515-01381 Malmö-20130515-01384

Morgonpolisen nr 1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons