Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Sömntips efterlyses

Edith är nu 1 år och 3 månader. Jag har upplevt att det funkar bäst när hon sover ca 10:30- ca 12:00 på dagen och lägger sig vid 19:00 på kvällarna. Nu verkar det har förändrats. Hon är svår att lägga på förmiddagen MEN hon verkar jättetrött. Lägger jag henne senare somnar hon mycket lättare men sover då längre och då är problemet att då är hon inte alls trött på kvällen. Är det bättre att lägga henne vid 12 på dagen och vid 8 på kvällen? Tycker det verkar sent. Jag vet ju att när hon börjar på förskolan så sover barnen där vid 12- till senast 13:30. Edith somnade senare i går och vaknade vid 13:30. Alltså det funkar inte för henne. Hon härjade runt till kl 9. För sent för en 1-åring tycker jag. Tips eller erfarenheter kring detta?

Lekplatshäng. Olika lekplatser och skiftande väder från en dag till en annan. Gud vad jag älskar detta vädret!! Jag blir helt euforisk eller hur nu det än stavas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.