Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Kent

1 år har gått sen du kände att din själ behövde vila för gott. Alla växer inte upp och har det lätt i livet. Det finns människor som har svårt att förstå det.Man kan tycka att det är inte så svårt att förstå, att en skada i själen är sällan något som går att laga. I alla fall inte helt och hållet.

Jag ville bara säga att du kommer aldrig bli bortglömd. Dina gröna ögon, hur du släpade dina fötter efter dig på morgonen och gäspade en låång gäspning och alla dina marmelader från Lidl i kylen. 
Du var en fena på historia allt som hade med förr i tiden att göra intresserade dig så. Verkligen inte mitt intresse men varje gång jag råkar slå på History Channel så tänker jag på dig.
Du är älskad för den du är.
Pudenude från Jose
Se mig för här är jag
låt mig få komma nära
till era hjärtan så som den jag är
den jag försöker vara
ge mig min morgondag
min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är

Se fjärlisvinges slag
i alla himmlar fara
se alla ögon
blinka stjärneljus
låt livet komma nära
se mig för här är jag
min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är

Låt livet komma nära
se mig för här är jag
min enda längtan nu och här
älska mig för den jag är
Se fjärlisvinges slag
i alla himmlar fara
se alla ögon
blinka stjärneljus
låt livet komma nära
se mig för här är jag
min ENDA längtan nu och här
älska mig för den jag är
Min ända längtan nu och här
älska mig för den jag är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.