Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Mamma & dotter i jeans

Aaaahh!! Äntligen har jag en hårfärg jag är nöjd med. Jag var hos min frisör i Lördags och piffade till mitt hår. Efter toningar hemma hade mitt hår blivit svart. Usch! Varning för Loreals intensiv toning. Den är precis lika stark som vanlig hårfärg. Så den tvättas alltså inte ur. Nellie min frisör gjorde först avfärgning och sen färgade hon min utväxt. I ca tre timmar var jag där. Edith och Christoffer var hemma och hade kvalitetstid. 

 

 

 

 

Bilder från Valborg när vi var på väg till moster. Alltså den här bilden på Edith i jeansjacka och sjal. Hon är så söt!! Både jackan och mössan har jag haft när jag var liten.

I dag har min mamma varit här. Vi har suttit och njutit av det fina vädret i trädgården. Helt underbart när våren är på väg! Dagarna Christoffer har varit ledig extra har vi ofta gått till någon lekplats. Edith älskar att gunga och titta på andra barn.

Hmm, vad är detta?

En blomma!

Vad mycket det finns att lära sig. Jag tar nog en liten mellanmål paus.

Då börjar en ny vecka i morgon. Jag borde gå till BVC för att väga och mäta Edith. Har inte gjort det på väldigt länge. Jag tycker det är jätteskoj men det är så dum tid. Precis när Edith sover. Är det bara jag som tycker tiden 9:30-11:30 är märklig?

 

En reaktion på ”Mamma & dotter i jeans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.