Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Petit

Vilken underbar helg!  Edith vaknade vid sju och jag fick sova till 9 PLUS äta frukost i lugn och ro. Christoffer planterade kryddor med Edith i trädgården. I går var Christoffers familj här och grillade. Så himla mysigt! All uppmärksamhet på Edith. Jag känner mig så stolt och glad.  Alla skrattade åt vår lilla skojare. Hon är så otroligt rolig!  I dag har vi varit i Limhamn. Först en runda på Systembolagret och sen för att handla godis. Det finns en stor godisaffär där som man blir helt galen av att vara i. Dock har jag ätit mycket lösgodis så jag tröttnar fort och vill ha nya sorter hela tiden. Willys i Limhamn har också jättegott godis. Efter inhandlingen så köpte vi med oss baguette och kaffe för att åka ut och fika på Sibbarp Det var så mysigt! Edith älskade det. Kröp runt i sanden och sa hej till alla och vovv vovv till hundarna. Haha! Jag doppade hennes fötter i havet också. Som hon skrattade. Längtar tills sommaren.

Vilken härlig daaa! lalala la la lalala laa! Haha! När vi kom hem så…..

väntade dessa två damer på oss för lek i sandlådan. Älskade kusinerna! Dom lekte så fint och så satt jag, Christoffer och min syster Julia och solade oss lite. Sen anslöt vår granne med hans lilla dotter. Värsta familjehänget. Vi snackade familjeliv och skrattade gott av igenkänning om olika saker. Med risk av att låta som en präktfia men gud vad jag älskar familjelivet! Nu sover vår lilla prinsessa. Vi ska strax kolla in någon bra film och avnjuter…

detta vinet. Petit. Mycket gott! 

Blir galen av kärleken till denna lilla unge! 

En reaktion på ”Petit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons