Jag är en rolig mamma som tänker och pratar mycket. Njuter av dyra viner & lösgodis. Smått besatt av parfymer & krämer som luktar gott. I min blogg får ni ta del av musik, goda viner, lite inredning när andan slår på & självklart skriver jag om hur det är att vara mamma till min ljuvliga dotter Edith. Hoppas ni finner mig roande!

Annons

Pedagogik & Feng Shui

Den här söta magnetiska anslagstavlan har jag klickat hem i dag. Tänkte Edith ska ha den på sitt rum och så ska vi sätta upp bilder hon tycker om. 

Annars håller min förkylning i sig. Trodde det började gå över men i dag kändes det som om jag hade hög feber. Drygt när man vill hitta på saker. 

I morgon är det dags för Ediths första tandläkare besök. Hur ska de få henne att öppna munnen? Haha! Någon som  kanske kan kolla mina tänder samtidigt? Men då hade jag väl fått stanna i flera timmar och fått utförat åtgärdar. Haha! För dom som inte vet så har jag två mjölktänder kvar. Som Christoffer brukar säga, du är inte riktigt riktig. 

Natti natti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons