Välkomna till MammasKök – här inne blandas sött, salt & andra spännande saker tillsammans med vardagsmat som passar barn! Jag strävar efter att köpa fina och ekologiska råvaror och försöker undvika halv- och helfabrikat… Dessutom är jag en inbiten yogie så kanske smyger det sig in några feelgood-yogainlägg också!

Nespresso heaven

När min man fyllde år fick han en ny Nespressomaskin av mig– varianten som skummar mjölken direkt ner i koppen (vilket egentligen nog mest var en present till mig själv då det bara är jag som dricker kaffe med mjölk här hemma 🙂 )!

Att stoppa en kapsel i kaffemaskinen och låta hela köket fyllas med doften av nybryggt kaffe är helt klart bästa starten på dagen…
Jag älskar att vi har en kaffemaskin av just det märket- dels är utbudet av kapslar enormt och dels har de en fantastisk kundservice! Att beställa kapslar är kul och man har dem oftast i brevlådan redan dagen efter…visserligen finns det kaffemaskinen av enklare slag som säljer kapslar på ICA men efter det jag provat så kommer inte smaken ens i närheten av Nespressokaffe 🙂

Såhär ser mina (just nu) kapselfavoriter ut:

IMG_4102.JPG

1) Dulsao de Brazil
Styrka: 3/10
Pris: 4:40kr

2) Caramelito
Styrka: 5/10
Pris: 4:60kr
(Kaffe med en touch av kola, perfekt när godissuget kickar in på eftermiddagen!)

3) Arpeggio
Styrka: 8/10
Pris: 3:80kr
(Den perfekta kapseln att kicka igång dagen med!)

4) Rosabaya de Colombia
Styrka: 5/10
Pris: 4:60kr

IMG_4085.JPG

IMG_4097.JPG

En reaktion på ”Nespresso heaven

  1. Vi har gjort oss av med alla våra kaffemaskiner, men planerar ett nyinköp i samband med flytten och då är valet givet – En ny nespresso i samma variant som er !
    Kram på dig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *