VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The amazeing labyrint

20121022-121254.jpgAmanda och jag har nyss avslutat ett parti spel och hon blev så glad när hon vann. Jag undrade hur hon hade blivit om hon hade förlorat och då visade hon en ledsen min. Bara för att få henne att förstå att ibland vinner man och ibland förloran man. Beroende på vad det är för spel så låter jag henne inte vinna med flit för att då lär hon sig aldrig att förlora, men idag vann hon faktiskt utan att jag spelade dåligt.

Nu ska vi klä på oss och promenera till biblioteket för att lämna tillbaka en alldeles försenad bok.

 

 

 


Kommentarer


  1. Sandra 22/10/2012 on 16:05 Svara

    Jag håller med, det är viktigt att inte låta barnen vinna jämt!
    Sv. Vi köpte loftsängen på Blocket! Sök på Stompa loftsäng!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna