VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Planerar skidsemester

romme alpin

Bilden lånad här ifrån. 

Sitter och planerar skidsemester. Jag åkte skidor första gången när jag var 10 år och efter det åkte vi skidor med familjen varje år tills jag var 20 år. Sen hade vi våra egna liv och vi åkte aldrig mer tillsammans. Jag har alltid tänkt att jag vill att Amanda ska lära sig att åka skidor, kommer ihåg när jag var liten och såg småbarnen som åkte och jag var alldeles imponerad. De senaste två åren så har jag verkligen velat komma iväg men som ensamstående och student så har det inte varit möjligt ekonomiskt, men nu så har jag sambo och så jobbar jag och så har vi bestämt att vi ska komma iväg.

Mina föräldrar har hus i Dalarna så jag tänkte att vi ska bo där och åka till en skidanläggning över dagen. Den jag hittade som ligger närmast, tror jag, är Romme Alpin. Har varit inne och kollat och det verkar bra. Någon som varit där?


Kommentarer


  1. Barnprylsbloggen 22/10/2012 on 16:18 Svara

    Jag har tyvärr bara lyckats vara i Romme dagar då det varit plusgrader och riktigt dåligt i backen, så jag har egentligen ingen bra uppfattning om själva skidåkningen men tycker ändå att det verkar vara en riktigt mysig anläggning under rätt förutsättningar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna