VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Suger på att lära sig

20121015-205431.jpg

20121015-205440.jpg

20121015-205446.jpg
Amanda kom till mig med sin penna och sitt skrivblock och ville att jag skulle lära henne. Hur lärde du dig när du var liten mamma?, frågade Amanda. Jag tog pennan och skrev upp lite tal som hon räknade. Hon var så duktig och ville ha mer när hon räknat färdigt, men då var det dags att göra sig redo för sängen.

Jag tycker att det är jätte kul att hon själv är sugen på att lära sig och det uppmuntrar jag. Har alltid varit emot att tvinga på barn att lära sig räkna och skriva, men så länge intresset finns hos barnen tycker jag man ska mata på. När barn är små så har de kapacitet att lära sig så mycket och det ska man ta vara på.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna