VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Böcker

20121014-144834.jpg

20121014-144841.jpg

20121014-144847.jpg

Jag älskar att läsa böcker och det har jag förmedlat vidare till Amanda, inte så konstigt. Hon har massor av böcker och vi besöker biblioteket regelbundet.  Men det jag saknar väldigt mycket i Amandas rum är en fin och bra bokhylla där hon kan ha alla sina böcker tillgängligt. Just nu har vi böckerna lite här och där och det känns inte så bra.

Min sambo håller på att bygga en säng/skrivbord/bokhylla till Amanda och när den är klar kommer vi att få ordning på allt och det kommer att bli så bra.

Jag sa att jag ville köpa skrivbord till Amanda som skulle börja i skolan, det här var i somras, och då sa han att han skulle bygga en buss till henne med plats för säng och skrivbord. Då passade jag på att säga att jag ville ha bokhylla i och så gjorde jag en skiss på det, hela sängen han själv ritat. Det kommer att bli så kul när den väl blir klar, vilket har tagit lite tid nu, och Amanda frågar ofta när hennes säng kommer att bli klar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna