VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt första inlägg

Hej och välkommen till min blogg!

Jag har bloggar tidigare och lagt av och sen bloggat igen och sen lagt av några gånger och nu tyckte jag att det var dags att blogga igen. Anledningen till det är att jag vill kunna bläddra tillbaka sen och läsa om hur våra liv såg ut och för att Amanda, min dotter, ska kunna läsa om vad som hände och vad vi gjorde när hon var liten.

Jag har varit ensam med Amanda sen hon var ett år, jag har ensam vårdnad men hon träffar sin pappa varannan helg. Än har jag inte lärt mig att ”njuta” av barnfria helger, utan jag går bara och känner mig tom. Sen några månader tillbaka så har vi blivit tre för då min kille flyttade in och med det började ett nytt kapitel i våra liv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna