VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Strandpromenaden

Idag var det inte lika varmt som igår, eller så kanske det var det men det blåste för mycket för att känna det. Så det blev ingen strand istället gick vi en 30 minuters promenad längst med strandpromenaden. Vi kom fram till målet vilket var mini golf. Ett ställe som jag sett när jag varit ute och sprungit. Amanda tyckte att det var jätte kul. Sen satte vi oss på ett fik och Amanda beställde en äppelpaj och jag beställde en nypressad melonjuice och jag blev inte alls sugen att äta äppelpaj. Sen gick vi hem igen på ca 30 minuter. Även om det inte gick så fort med henne så var det en riktigt skön promenad och en underbar stund vi fick tillsammans.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna