VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På stranden

image

Helt slut efter 25 minuters jogg/promenad på stranden.

image

Amanda skulle inte vara sämre hon, joggning för henne med.

image

image

Igår började vi dagen på stranden, underbart väder var det. Amanda hade med sig sin handduk, papper och pennor. Jag satte igång och började springa, medans satt Amanda och ritade och gjorde en lista på de varv jag sprang. Sen gav hon mig massa mynt som skulle ge henne varje gång jag sprang eller gick förbi. Efter 25 minuter var jag helt slut men ack så skönt. Vi blev kvar en liten stund men sen ville jag hem och duscha. Dagen innan var det en man som gjorde en sandskulptur som vi stannade upp och tittade på och Amanda ville absolut lämna en päng där vilket hon så klart fick.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna