VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I parken

image

image

Idag gick vi till parken igen och nu har jag lärt mig hur saker och ting fungerar i spanska parklekar. Amanda ville gunga i den stora gungan så vi ställde oss och väntade men efter en stund förstod jag att på det viset skulle Amanda aldrig få gungan. Här är det nämligen så att om det är någon som vill gunga så går man bara fram, stoppar gungan och hoppar på. Eftersom att Amanda inte ville gunga med alla andra barnen så gick hon och åkte rutschskana istället. Men sen så bestämnde hon sig för att hoppa på gungan när det var två flickor som gungade och där satt hon LÄNGE.

En anna grej som jag märkte idag, såg det igår med, och det är att alla föräldrarna tar kort på sina barn. När Amanda gungade var det tre föräldrar som stod och tog kort på sitt barn. Det var riktigt roligt att se. I sverige så kanske någon blogg-mamma tar fram kameran eller mobilen och tar lite kort men här var det verkligen, inte alla, men jätte många som tog kort.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna