VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träning

image

Igår hittade jag till Let´s deal och ett erbjudande på Shapy.se som jag bara var tvungen att prova. Shapy.se är en sida med tränings videos, perfekt för oss som inte kommer iväg till gymmet när man vill. Jag körde mitt första pass igår, varför vänta liksom? 24 minuters dans, helt ok faktiskt. Jag som inte tränat på länge tänkte att jag skulle börja lite lugnt.

 


Kommentarer


 1. Carl-Johan 14/01/2012 on 22:59 Svara

  Hej.

  Vad kul att du tränar hemma med oss. Återkom gärna med feedback.

  Tveka inte att höra av dig om du har frågor om träning eller om våra träningspass.

  Ha det bra!

  /Carl-Johan
  http://www.shapy.se

 2. jessica 21/01/2012 on 19:57 Svara

  kikar in, såg din länk på familjeliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna