VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tandläkarbesök

image

Idag hade Amanda tid hos tandläkaren. Hon satt still och gapade stort. Tandläkaren var väldigt pedagogisk som förklarade allt och visade instrumenten innan hon använde dem och hon så att amanda hade de finaste tänderna hon sett på hela dagen. Hon sa även gång på gång hur duktig Amanda var.
När vi väntade på hissen säger amanda väldigt stolt ” jag var jätte duktig det sa tandläkaren, och finaste tänderna också”.
Så det lönar sig att borsta två gånger varje dag. Och jag har haft tur med Amanda som aldrig vägrat borsta tänderna. Det har hänt några gånger att hon inte velat men då har jag sagt att jag sjunger en sång om hon öppnar munnen och då öppnar hon på en gång. Kan vara värt att prova.


Kommentarer


  1. Anneli 06/12/2011 on 06:05 Svara

    Vad roligt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna