VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fit & Smart QuickMeal

I förrgår hämtade jag ut mitt paket med Quick Meal som jag nu har börjat med. Har precis shakat en till frukost. Jag valde jordgubbssmak och den är super god, har inga alltproblem med att dricka upp den. Den luktar gott och blir lite fluffig som en milkshake nästan.

Idag väger jag 72,3 kg, ska bli spännande att se hur det går viktmässigt. Men sen är det viktigaste att träna och hålla en god kost.

Jag har vägt runt 73 kg länge och jag skulle så gärna vilja komma under 71,5 för att känna mig mer motiverad att kämpa vidare.

Men nu håller jag tummarna för att det ska gå bra.

Har någon av er tagit måltidsersättningar? Berätta gärna hur det gick under och efteråt.Min fluffiga frukost


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna